Zëvendësministrat

Bujar Cakolli Zëvendësministër

WORK EXPERIENCE

2010–2017 Këshilltar i Kryeshefit Ekzekutiv
N.H. Ibër Lepenc
Sheshi "Bill Clinton" nr.13, 10000 Prishtina (Kosovo)
http://www.iber-lepenc.org

Mbikqyrja e stafit te KE;
Keshillimi i Kryeshefit Ekzekutiv;
Hartimi dhe Perpilimi i shkresave te ndrsyhme;
Koordinimi me Njesine per Politika te Nderrmarrjeve Publike;


2009–2010 Menaxher i Zyres se Kryeshefit Ekzekutiv
N.H. Ibër Lepenc
Sheshi "Bill Clinton" nr.13, 10000 Prishtina (Kosovo)
http://www.iber-lepenc.org

Menaxhimi i zyres ne baza ditore;
Mbikqyrja e stafit te KE
Kontakti me palet
Koordinimi me Njesine per Politika te Nderrmarrjeve Publike;


2007–2009 Keshilltar Komunal
Komuna e Prishtinës
Rr.UÇK-2-10000, 10000 Prishtina (Kosovo) kk.rks-gov.net/


2008–2009 Zyrtar i larte i Protokolit
Zyra e Kryeministrit
Ndërtesa e Qeverisë Sheshi: Nëna Terezë, p.n., 10000 Prishtina (Kosovo)
www.kryeministri-ks.net

Organizimi i takimeve per zv.Kryeministrin
Pritja e paleve te ndryshme
Organizimi i eventeve


2006–2008 Zyrtar per Trajnime dhe Kuadro
Partia Demokratike e Kosoves
Rr. Nënë Tereza, 10000 Prishtine (Kosovo)
www.pdk.info

Organizimi i trajnimeve te ndryshme
Pjesemarrja ne trajnime dhe seminare
Organizimi dhe zhvillimi i partive politike
Business or sector Parti Politike


2006–2017
Sekretar i Pergjithshem i PDK-se Prishtine
Partia Demokratike e Kosoves, Prishtine (Kosovo)
www.pdk.info

Organizimi i struktures partiake
Menaxhimi me strukturat e partise
Menaxhimi i proceseve zgjedhore


2001–2003
Staf Administrativ
OSCE
10000 Prishtina (Kosovo)
Organizimi i zgjedhjeve lokale
Mbikqyrja e procesve zgjedhore

 

EDUCATION AND TRAINING

01/10/2016–Present - Master of Science
Universiteti per Biznes dhe Teknologji
Lagjja KALABRIA p.n., 10000 Prishtine (Kosovo)
www.ubt-uni.net

Politika Publike dhe Menaxhim
Qeverisja Lokale
Mikroekonomi


2003–2006 - Bachelor of Science ne Shkenca Politike
Universiteti i Prishtines 10000 Prishtina (Kosovo) www.uni-pr.edu

Praktika Parlamentare
E Drejta Kushtetuese
E Drejta Nderkombetare Publike
E Drejta Krahasuese
Shkrim Akademik
Makroekonomi


01/05/2005–01/08/2005 - Certifikate
Akademia Diplomatike Shqiptare, Tirane (Albania)


Mother tongue
Albanian

Other Languages
English
Serbo Croatian

Communication skills
Shkathesi te mira komunikimi te cilat i kam perfituar nga pervojat e ndryshme e punes ne sektore te ndryshem.


Organisational / managerial skills
Duke pasur parasysh pervojen e gjate te punes, kam perfituar shkathtesi dhe njohuri ne fushen e menaxhimit dhe organizimit.

Digital competence
Njohuri te avancuara te Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)

Conferences
Pjesemarres ne konferenca te ndryshme